Garanties Driessen Bouwbedrijf BV 

Driessen Bouwbedrijf BV streeft naar optimale tevredenheid van onze opdrachtgevers en zoeken continu naar mogelijkheden om onze dienstverlening te verbeteren. Om deze kwaliteit te onderstrepen is Driessen Bouwbedrijf BV aangesloten en gecertificeerd bij een aantal organisaties.

 

Klik op de foto's voor meer informatie over de organisaties.

(Bouw)nieuws 

Afscheid dhr Ruud v.d. Rakt

 

Op 23-08-2021 gaan we helaas afscheid nemen van Ruud. Hij gaat dan met pensioen. Op 23-07-2021 heeft Ruud zijn laatste werkdag en neemt dan alvast vrij om te wennen aan de vrije tijd die hij na 23-08-2021 heeft.

 

Ruud is bij ons op 13-08-2012 in dienst gekomen als allround metselaar. Hij is iemand waar we van op aan konden, een harde werker.

 

Ook van Ruud nemen wij niet graag afscheid, maar gunnen hem zijn pensioen zodat hij nog meer vrije tijd heeft voor zijn duiven.

 

 

Door de directie en het personeel zal in deze corona tijd op gepaste wijze aandacht aan dit afscheid geschonken worden.

 

Afscheid dhr Frans van Emden

 

Op 1 januari 2021 gaan we helaas afscheid nemen van Frans. Hij gaat gebruik maken van de zwaar werk regeling.

 

Frans is bijna 48 jaar bij ons in dienst geweest. Net afgestudeerd van school kwam Frans met zijn vader bij ons binnen gewandeld om als timmerman een baan te vinden. Wij hebben hem destijds aangenomen en er geen spijt van gehad, want hij is een timmerman in hart en nieren. Een zeer gewaardeerde medewerker waar je op kon bouwen.

 

We nemen dan ook niet graag afscheid van hem, maar gunnen het hem om samen en zijn vrouw te gaan genieten van hun welverdiende vrije tijd.

 

Door de directie en het personeel zal in deze corona tijd op gepaste wijze aandacht aan dit afscheid geschonken worden.

 

25 jarig jubileum mevr E. v.d. Laar

 

Op 20-11-2020 is het 25 jaar geleden dat Evelyne bij ons in dienst kwam. In die tijd is er veel veranderd en is het digitale tijdperk niet meer weg te denken en is er genoeg werk voor haar op kantoor te doen. Menigeen zal haar kennen omdat ze haar aan de telefoon hebben gehad, een kopje koffie of thee van haar kregen en helaas voor de klanten is ze ook degene die de facturen stuurt. Dit zijn een paar werkzaamheden die zij voor ons uitvoert.

 

Net als bij Rogier zijn we trots erop dat zij 25 jaar bij ons in dienst is en hopen haar nog vele jaren in dienst te mogen hebben.

 

Door de directie en personeel zal in deze corona tijd op gepaste wijze aandacht aan dit jubileum geschonken worden.

 

25 jarig jubileum dhr R. Relouw

 

Op 13-10-2020 is het 25 jaar geleden dat dhr Relouw bij ons in dienst kwam.

Hij is, zoals het destijds gebruikelijk was, onderaan de ladder begonnen en heeft zich in deze 25 jaar bewezen en zich opgewerkt tot een vaste rots in de branding.

Een personeelslid waar wij als de directie van Driessen Bouwbedrijf, het personeel en de klanten graag mee te doen hebben.

Ondanks de vele tegenslagen in de bouw, zijn we trots dat wij dhr Relouw 25 jarig bij ons in dienst is, iets wat in deze tijd niet altijd van zelfsprekend is.

Wij hopen dan ook nog vele mooie werken samen te mogen maken.

 

Door de directie en het personeel zal in deze corona tijd op gepaste wijze aandacht aan dit jubileum geschonken worden.