DRIESSEN BOUWBEDRIJF BV 

Wie zijn wij?

Driessen Bouwbedrijf is een aannemingsbedrijf dat op alle fronten van de bouw actief is. Woningbouw, utiliteitsbouw, renovatiewerk, verbouwingen of een kleine reparatie, modern of tradiitioneel. Driessen Bouwbedrijf pakt het aan.

 

Het bedrijf is nu in handen van de 3e generatie. De oprichting dateert uit 1950 door de heer G.H. Driessen. In 1973 werd de onderneming door zijn zoon P.F.J. Driessen overgenomen en deze traditie zette zich in 1994 voort waarbij diens zoon G.H.P. Driessen en schoonzoon H.W.G.M. v.d. Beuken mede- eigenaars werden. Sinds 2005 hebben de heer G.H.P. Driessen en de heer H.W.G.M. v.d. Beuken het bedrijf overgenomen. Een brede kennis en voldoende vakmanschap is dus voorhanden.

 

Wij hebben een ruime ervaring in nieuwbouw, verbouw, onderhoud en restauratie. Door deze jarenlange ervaring en ons vakbekwame personeel zijn wij in staat de meest uiteenlopende werkzaamheden tot Uw tevredenheid uit te voeren of U nu een woning wilt laten bouwen of een slot wilt vervangen.

 

Onze klantenkring bestaat uit zowel particulieren als bedrijven en instellingen zoals gemeenten en scholen.

 

Bouwen of verbouwen is een kwestie van samen overleggen en van samenwerking. Graag zoeken wij met en voor U naar een passende oplossing voor Uw wensen. Een oplossing die past binnen Uw budget, maar die tegelijk ook aan Uw wensen voldoet.

 

Wij zijn een totaalbouwer met oog voor detail en veel aandacht voor de opdrachtgever. Door onze korte lijnen en 3e generatie deskundigheid kunnen wij Uw wensen perfect invullen. Voor, tijdens en na de bouw of verbouw. Of het nu om kleine of grote klussen gaat, wij draaien er onze hand niet voor om. Wij steken de handen uit de mouwen en weten wat aanpakken is. Op onze vakkundige medewerkers kunt U bouwen. Dat maakt ons bedrijf zo bijzonder.

 

Zoals U ziet kunt U alle kanten met ons op. Wij zijn er voor U en onze vca gecertificeerde vakmensen staan graag voor U klaar. Wij gaan graag voor U aan het werk!

 

 

ENERGIE BESPAREN:

Doe de energiebespaartest! Want wie energie bespaart helpt het klimaat, voorkomt vervuiling en spaart kostbare grondstoffen. Het is daarnaast ook goed voor uw portemonnee: u bespaart op uw gas- en elektriciteitsrekening.

 

Doe de test via www.energiebespaarwijzer.nl en ontdek uw EnergieScore. Direct daarna krijgt u tips voor een lagere energierekening.

 

Voor besparingen met energie voor Uw nieuwbouw of verbouwing zou U ook eventueel idee├źn kunnen opdoen op de site Meer met minder.

 

Voor informatie en/of een vrijblijvend gesprek om Uw wensen op locatie te bespreken kunt U geheel vrijblijvend contact met ons opnemen.