(VVE) ENERGIEBESPAARLENING 

 

Kent u de (VvE) Energiebespaarlening al? Met deze regeling kunnen huizenbezitters of VvE’s tegen een aantrekkelijke rente geld lenen voor het realiseren van energiebesparende maatregelen. De lening bestaat sinds begin 2014.

 

Energiebesparende maatregelen

Onder de Energiebespaarlening vallen negentien energiebesparende maatregelenzoals zonnepanelen, isolatie, hoogrendementsbeglazing en HRe-ketels etc. Consumenten kunnen een bedrag tussen de 2.500,- en € 25.000,- lenen. Bij de VvE Energiebespaarlening gaat het om bedragen van minimaal € 25.000,- en maximaal € 5.000.000,-.

 

De Energiebespaarlening-app

Met deze gratis app kunt u met uw smart phone snel berekenen wat de indicatieve maandasten zijn van de Energiebespaarlening. Door het invoeren van het gewenste leenbedrag ziet u in een oogopslag het berekende maandbedrag, de huidige rente en het jaarlijkse kostenpercentage

 

Wilt U hier meer informatie over dan kunt U onder andere de folder ‘Ik investeer slim met de Energiebespaarlening’ kosteloos bestellen op de website Ikinvesteerslim.nl.

 

Meer weten over de Energiebespaarlening?

 

De Energiebespaarlening is een initiatief van het Nationaal Energiebespaarfonds. Bel met uw vragen gerust met het Nationaal Energiebespaarfonds op 033 253 9600 of mail naar: ikinvesteerslim@svn.nl.