Zonnepanelen prima investering 

Je eigen energie opwekken is simpelweg het goedkoopst. Niet voor niets bepalen zonne- en PV-panelen steeds nadrukkelijker het straatbeeld. Bovendien leveren ze een bijdrage aan een schoner milieu. Kortom louter voordelen en dus pure winst.

 

Veel huishoudens worden geconfronteerd met een verontrustende stijging van de energienota. Deze stijging kan echter worden omgezet in een imposante, structurele daling door plaatsing van zonne- of PV-panelen (photovoltaïsch). Immers de investering is eenmalig terwijl de kostenbesparing elk jaar terugkomt. U wekt Uw eigen energie op en levert dat wat U niet nodig heeft terug aan het net. Met een handige app op Uw smartphone bent U altijd op de hoogte van Uw energiestatus.

 

De panelen leveren 365 dagen per jaar energie, ook als het bewolkt is en in de winter. Ze zijn bovendien onderhoudsvrij, dus U heeft er geen omkijken naar. Tel daarbij op het wegvallen van de energiebelasting en de waardevermeerdering can Uw huis en de keuze is gauw gemaakt. Een prima investering

 

Driessen Bouwbedrijf levert en plaatst zonnepanelen, dus bent U voornemens zonnepanelen aan te schaffen, neem dan contact met ons op en wij zullen U een offerte doen toekomen voor het leveren en plaatsen ervan.